Merkityksellisyys innoituksen lähteenä

Teksti: Maria Jalavisto, 11.2.2022

Taro Morimoto aloitti Nursie Healthin johtavana ohjelmistokehittäjänä marraskuussa 2021. Ennen tiimiin liittymistään hänen mielessään risteilivät ajatukset työelämän merkityksellisyydestä ja kuultuaan MyNursie-omahoitosovelluksen ihmiskeskeisestä arvopohjasta, seuraava askel työelämän ja sijoitusten saralla oli selvä.

Taro Morimoto

Monipuolinen työura ohjelmistokehityksen alueella on antanut Tarolle näkemystä teknologiamaailman virtauksista. Hän on työskennellyt muun muassa analytiikan ja verkkopalvelujen kehittämisen parissa sekä ollut mukana luomassa pelejä selaimille. Erilaiset työtehtävät ovat tulleet tutuksi startuppien, Telian, A-Lehtien, Generon ja jopa Disneyn leivissä.

Ennen Nursie Health-tiimiin liittymistään Taro mietiskeli paljon positiivisen jäljen jättämistä yhteiskuntaan ja merkityksellisyyden painoarvoa työelämässä.

”Pohdin paljon sitä, mitä haluan tehdä juuri nyt. Mieleeni on jäänyt eräs harjoitus, jossa kehotettiin pohtimaan omaan hautakiveen tulevaa tekstiä. Se herätti halun luoda jotain hyvää juuri nyt”, Taro selittää.

Nursie Healthistä yrityksenä hän kuuli entiseltä työkaveriltaan Pauli Siiramalta, joka oli aloittanut yrityksen teknologiajohtajana. MyNursie-omahoitosovelluksen missio sai hänet innostumaan. Taro näkee digitalisaation muuttavan terveydenhuoltoa lähitulevaisuudessa ihmisiä hoitavien palveluiden kautta ja innostuikin MyNursie-omahoitosovelluksesta niin paljon, että halusi mukaan sen kehitykseen sekä työpanoksensa että sijoittamisen kautta. 

”Koko maailma on digitalisoitumassa ja terveydenhuolto sen mukana. Tällä hetkellä ei ole palvelua, joka hoitaa meitä kokonaisvaltaisesti, mutta lähitulevaisuudessa sellaisia tulee varmasti olemaan. Toiveissa on, että olemme uraauurtavana palveluna ensimmäisten joukossa. Parasta toki kaikessa on se, että voin itse omalla työpanoksellani vaikuttaa onnistumisen mahdollisuuksiin”, Taro kertoo.