MyNursie omahoitosovellus

Mikä

MyNursie® on kokonaisvaltaisen ja pitkäaikaisen omahoidon työkalu mobiilisovelluksen muodossa. MyNursie soveltuu niin terveyden ylläpitoon kuin sairauksien oireiden seurantaan ja hoitoonohjaukseen. Sovellus koostuu yleiseen terveydenseurantaan ja erilaisiin terveysongelmiin liittyvistä omahoitokokonaisuuksista.

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat pitää oman terveytensä parhaan asiantuntijuuden omissa käsissään. Helppokäyttöisen MyNursien avulla tämä onnistuu. Sovellus sopii niin pitkäaikaissairaille, monisairaille, omasta terveydestään huolestuneille kuin myös terveille ennaltaehkäisevää omahoitoa haluaville ja kaikille terveystiedoistaan kiinnostuneille.

Miten

Erilaisten mittausten ja kyselyiden avulla kerätään tietoa, jonka perusteella saat ohjeita ja neuvoja omaseurantaan. Tarvittaessa sovellus opastaa tiheämpään seurantaan tai hakeutumaan hoidon piiriin. Pitkäaikaisseuranta antaa arvokasta tietoa, jota hyödynnetään sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoidon tukemiseen.

Miksi

Arkeen helposti sujahtava MyNursie auttaa ylläpitämään terveyttä ja luo ratkaisuja hyvälle omahoidolle. Ammattilaisten ohjeet ovat aina saatavillasi ja voit itse hallita omaa terveydenhoitoasi. Sovelluksen käyttäminen helpottaa terveydentilan muutosten huomaamista ja mahdollistaa varhaisen puuttumisen ja vakavampien haittojen ennaltaehkäisyn.

Teknologia

Kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset ovat suunnitelleet ja testanneet tuotteemme ja ne on kehitetty asiantuntevien ohjelmistokehittäjien toimesta. Teknologia-alustamme perustuu tietoturvallisiin skaalautuviin pilvipalveluihin ja niiden niiden toteutuksessa noudatetaan parhaita käytänteitä. Sovellus pohjaa WHO:n ja Käypä hoito -suosituksiin.

MyNursie logo
Euroopan unioni, Euroopan aluekehitysrahasto