Nursie Health myy NES-hoitajavälitysliiketoiminnan​

Teksti: Suvi Venäläinen, 31.8.2022

Nursie Health Oy myy NES-hoitajavälitysliiketoiminnan Soten Tekijät Oy:lle. NES-hoitajavälitysliiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupan myötä Soten Tekijöille 1.9.2022 alkaen.

Liiketoimintakaupan taustalla on Nursie Healthin keskittyminen ohjelmistoliiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Soten Tekijät tulee jatkamaan liiketoimintakaupan myötä Nursie Healthin hyvin alkanutta hoitajavälitystä.

Soten Tekijät on uusi yhtiö, jonka omistajien vahva ammatillinen tausta ja sotealan laaja kokemus antavat mahdollisuuden edelleen kehittää alan henkilöstövuokraustoimintaa arvopohjaisesti yhdessä henkilöstön kanssa.

”Helmikuussa 2022 hoitajavälitysliiketoiminnalle alettiin etsiä uutta toimijaa, jonka arvopohja ja hoitotyön arvostus kohtaisivat Nursie Healthin kanssa. Soten Tekijät osui erinomaisesti näihin kriteereihin ja uskomme, että Soten tekijät vievät eteenpäin aloittamaamme hoitotyön ja henkilöstön arvostuksen nostamista ja uskomme, että he pitävät hyvää huolta meidän tärkeimmästä voimavarastamme eli henkilöstöstä.

Hyvää jatkoa kaikille NES-hoitajille ja onnea uuteen Soten Tekijöille!”

Suvi Venäläinen, toimitusjohtaja, Nursie Health