Omahoidon asiantuntijat

Missio

Asetamme yksilöt kaiken terveydenhuollon toiminnan keskiöön ja tarjoamme kokonaisvaltaisen lähestymistavan heidän hoitoonsa. Tuomme terveystiedon, lääketiedon ja itsehoidon näkyväksi terveydenhuollon sidosryhmille ja tarjoamme parasta kliinistä ja lääketieteellistä tietämystä sekä selkeää ohjausta lääketieteellisen avun hakemiseen.

Mistä kaikki sai alkunsa? 

Nursie Health sai alkunsa vuoden 2020 alussa, muutama vuosi sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Suvi Venäläinen oli perustanut kotihoitoyrityksensä Itä-Suomeen. Hänellä oli visio hyvästä hoidosta, josta olisi mahdollista tehdä vieläkin parempaa teknologian ja reaaliaikaisesti tallentuvan tiedon avulla. 

Suvi halusi tehdä kotona tapahtuvasta omahoidosta näkyvää ja viedä kokonaisvaltaista sekä vakavia terveysongelmia ennaltaehkäisevää hoitoa eteenpäin. Idea MyNursie-omahoitosovelluksesta alkoi muotoutua hänen mielessään ja hän esitteli sen ihmisille, jotka innostuivat visiosta. Sovelluksen kehittäminen lähti liikkeelle. 

Ruohonjuuritasolta lähteneen idean takana on suuri tavoite: helppokäyttöinen sovellus, joka kerää pitkäaikaista dataa käyttäjän terveydestä. Reaaliaikaisesti tallentuvalla datalla on suuri potentiaali terveydenhoidon kehityksessä ja tutkimuksessa. MyNursie-omahoitosovellus ei ainoastaan paranna yksilön elämää vaan sillä on tulevaisuudessa merkittävä yhteiskunnallinen merkitys tutkimuksen kautta. 

Nursie Healthin tiimissä on yli 10 sairaanhoidon, lääketieteen ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaa. Heillä on yhteinen intohimo luoda ratkaisu, joka muuttaa tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Nursie Health on suomalainen terveysteknologian startup-yritys, jonka tavoitteena on tulevina vuosina saavuttaa kansainväliset markkinat.  

MyNursie-omahoitosovellus sinun tarpeisiisi


MyNursie on helppokäyttöinen sovellus jonka avulla voit seurata terveyttäsi ja saat ohjausta omahoitoon.